Estem a facebook: facebook-icon al twitter: twitter-icon a youtube: icono-youtube i ara també al instagram: logo instagram

Telèfon de contacte: 626 23 32 71    correu: colladecampaners@hotmail.com

capsalera

capsalera

       La Colla de Campaners d’Ontinyent amb el suport de la Parròquia de Santa Maria i el patrocini de l'Ajuntament d'Ontinyent, reprèn les visites guiades al Campanar de la Vila. 

       En concret les visites tindran lloc tots els diumenges de febrer, així com el 4, 11 i 18 de març, i el 8, 15, 22 i 29 d'abril. Aquestes començaran, com sol ser habitual a les 10’30 hores a la Plaça de l’Església (porta lateral del Bon Pastor), on seran rebuts pels membres de la Colla.

       Poc a poc s’anirà ascendint per la torre visitant la sala on esta exposada la maquinaria del rellotge, la sala de campanes on s’ubiquen dotze de les tretze campanes amb les que compta el campanar, destacant la Petra amb el seus 1642 kg i el seu contrapés de fusta i pedra, a més de les trebanelles. Es continuarà amb la pujada a la balustrada i el remat amb la campana del Rellotge, Rauxa o Foc, fosa al 1563, finalment i per aquells que no pateixen de vertigen es pujarà fins arribar a la cúpula.

       La visita de al voltant d’una hora de duració, acabarà amb la signatura d’aquells que ho desitgen al llibre de visites.

       Per últim volem recordar que donat que l’església s’obrirà expressament per a la visita, es important ser puntuals, ja que una vegada tancades les portes no es podrà accedir a la torre.

       Així mateix, recordar que aquells grups que ho desitgen poder concertar visites fora de l’horari una vegada consultat amb el Plebà i confirmada la disponibilitat dels campaners.

            Vos esperem.

 Cartell 2

 

Buscar

Notícies