Estem a facebook: facebook-icon al twitter: twitter-icon a youtube: icono-youtube i ara també al instagram: logo instagram

Telèfon de contacte: 626 23 32 71    correu: colladecampaners@hotmail.com

capsalera

capsalera

 

La Colla de Campaners d’Ontinyent participa en l’edició d’enguany de POBLE NOU ENDINS, activitat que per segon any consecutiu organitza l'Associació Veïnal del Poble Nou i coordina el Casal Jaume I de la Vall d'Albaida – ACPV amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent.

 

Poble Nou Endins és un festival d'arts escèniques en l'interior de les vivendes d’aquest popular barri d’Ontinyent. Aquest any tindrà lloc del 12 al 17 de gener, durant els quals, les cases del barri obriran les seues portes per convertir-se en espais escènics en els quals es representen diversos espectacles. Amb aquest projecte s’aposta per la posada en escena de proximitat i de xicotet format que permet conèixer de primera mà les cases del barri. Com els espais són reduïts, l'aforament es limitat, per això cada espectacle es repeteix diverses vegades al llarg del dia, així mateix l'entrada als espectacles requereix d'una aportació simbòlica per poder finançar el festival. 

 

A més a més, es podrà gaudir del projecte paral·lel «Botigues d'Art» amb l’aportació d'obra pictòrica de diversos artistes que exposaran les seues obres als comerços del barri; una exposició de fotografia antiga del barri que estarà instal·lada a unes de les cases i amb la que es podrà analitzar l’evolució del mateix, una volta en bici a càrrec d'Ontinyent en Bici; una jornada gastronòmica al Bar Jauja a càrrec de Jordi Martínez i Teodoro Mora; i la participació dels alumnes de l'assignatura d'Arquitectures Efímeres del Grau d'Interiorisme de l'Escola d'Art i Disseny d'Alcoi, els quals faran intervencions en les façanes de les cases que acullen els espectacles.

 

Pel que respecta a la Colla de Campaners d’Ontinyent, enguany col·laborem amb l’organització de visites guiades als quatre campanars del barri: Sant Miquel, L’Ermita de la Concepció (Sant Antoni), Sant Francesc i Sant Carles. El dissabte 16 es visitarà Sant Miquel a les 17:00 i L’Ermita de la Concepció a les 18:00; el diumenge 17 serà el torn per a Sant Carles a les 10:00 i Sant Francesc a les 11:00.

 

Des d’aquestes línies vos convidem a participar en totes les activitats d’aquest interessant festival.

 

noticia15 1

Buscar

Notícies