Estem a facebook: facebook-icon al twitter: twitter-icon a youtube: icono-youtube i ara també al instagram: logo instagram

Telèfon de contacte: 626 23 32 71    correu: colladecampaners@hotmail.com

capsalera

capsalera

Durant les dues setmanes properes, la Colla de Campaners fara vistes giades als campanars de Sant Miquel Arcàngel, Ermiteta de la Concepció, Sant Carles Borromeu i Sant Francesc d'Assis
noticia12 1 
 
Així, el diumenge 28 de juny a les 9h, visitarem l'Església de Sant Miquel Arcàngel i l'Ermiteta de la Concepció. El punt de trobada s'ha establert a aquesta darrera, al carrer Sant Antoni, 22. 
 
El diumenge següent, el 5 de juny, a la mateixa hora, podrem conèixer la Parròquia de Sant Carles i l'Església de Sant Francesc, ambdues situades al Carrer Major. El punt de trobada serà a la porta de la Parròquia de Sant Carles (carrer Maians, 55).
 
Les visites són gratuïtes i de lliure participació.
 
Rafa Ballester, qui ens acompanyarà en aquestes visites és, a més de veí del barri i membre de l'entitat organitzadora, membre de la Colla de Campaners, escultor, col·leccionista, dansador i un gran coneixedor del nostre patrimoni, entre moltes altres coses. 
 
 
L'acte, organitzat per l'Associació de Veïns i Veïnes del Poble Nou dins del projecte Poble Nou Endins, compta amb la col·laboració de la Colla de Campaners d'Ontinyent, la Regidoria de Patrimoni de l'Ajuntament d'Ontinyent, VilaWeb Ontinyent i ACPV. 
 
 
Vos convidem a participar d'aquesta proposta que ens convida a descobrir el nostre entorn de manera conscient.
 
 

Buscar

Notícies