Estem a facebook: facebook-icon al twitter: twitter-icon a youtube: icono-youtube i ara també al instagram: logo instagram

Telèfon de contacte: 626 23 32 71    correu: colladecampaners@hotmail.com

capsalera

capsalera

Dilluns vinent, 22 de desembre, torna a l’església de Santa Maria d’Ontinyent la representació del Cant de la Sibil·la, que inclou la Dansa de la Mort. Des que es va recuperar l'any 2000, aquest cant medieval s’escolta a la capital de la Vall d’Albaida gràcies a la Colla de Campaners i Menestrils, amb la col·laboració del Nou Orfeó, el grup de Danses, l’Agrupació Coral Llorenç Barber d’Aielo de Malferit, l’Agrupació Musical d’Ontinyent i el grup el Regall. L'any 2010 s’hi van incorporar les figures de les parques, encarregades de donar, medir i llevar la vida.

La representació tindrà lloc a les 20.30. La marxa processional de la Dansa de la Mort, les Campanes de la Sibil·la i el propi Cant de la Sibil·la són els temes principals de l’espectacle en què hi participen vora vuitanta persones, amb les veus solistes de Laura Valls en la Dansa de la Mort, i de Cecília Blanquer i Consol Rico en el Cant de la Sibil·la, amb Cristina Mollà com a organista.

Com a novetat, enguany es limitarà l'aforament a les sis-centes places que hi ha per a estar asseguts, seguint les indicacions de l'Arxiprestat d'Ontinyent. Segons que s'ha assegurat en l'acte de presentació del cartell de la representació, en les últimes edicions s'hi havien arribar a congregar prop de mil persones.

VilaWeb, 18-12-2014

Enllaç noticia

Buscar

Notícies