Estem a facebook: facebook-icon al twitter: twitter-icon a youtube: icono-youtube i ara també al instagram: logo instagram

Telèfon de contacte: 626 23 32 71    correu: colladecampaners@hotmail.com

capsalera

capsalera

Aquest any tornen les visites al campanar.

noticia5 1

Visites nocturnes:

Dimarts 19 a les 20'30h.

Dimecres 20 a les 22'00h.

Jornades de Portes Obertes:

Diumenge 24 de 10'30h a 13'00h.

Dilluns 25 de 10'30h a 13'00h.

 (Unics dies en que es podra visitar la cripta) 

 

La Colla de Campaners d’Ontinyent organitza un any mes, les visites guiades i extraordinàries pel mes d’agost. Aquestes compten amb el suport de la Parròquia de l’Assumpció de Santa Maria i el patrocini de la regidoria de turisme de l’EXCM Ajuntament d’Ontinyent.

Visites nocturnes, setmana gran de festes:

Seran el dimarts 19 i el dimecres 20 d’agost.

Per al dimarts, l’horari serà després de la missa de les 20’00, es a dir, cap a les 20’30 hores a l’entrada de la sagristia del temple. L’objectiu d’aquest horari es iniciar les visites a la llum del dia i gaudir de la posta del sol mentre s’ascendeix a la torre aprofitant la setmana gran de festes on hi ha major nombre d’atracció turística.

Respecte al dimecres 20 d’agost, l’horari serà a les 22’00 de la nit a la porta lateral del Bon Pastor tot i seguint el procediment establert els diumenges però amb la característica de que hi son completament de nit. Aquesta serà la primera i única visita d’aquest any en que la gent podrà gaudir de les campanes i la nostra ciutat en completa nit, un ambient totalment diferent a la resta de l’any del qual convidem des d’aquestes línies.

Ruta turística, mercat medieval (s’inclou cripta i temple):

Els matins del diumenge 24 i dilluns 25 d’agost la Colla de Campaners d’Ontinyent i la parròquia de Santa Maria obriran les portes de l’església per permetre visitar tots els indrets del temple mitjançant una ruta turística. Així, en horari de 10’30 hores a 13’00 hores tot aquell que vulga podrà accedir a l’església de l’Assumpció de Santa Maria per la porta principal, seguint un camí marcat, lliure en temps, visitant cinc punts d’interès on, es detalla, mitjançant panells explicatius realitzats en valencià, castellà i angles tota l’explicació del temple, capella de la Puríssima, cripta i campanar. Durant el trajecte que realitze el visitant, aquest podrà trobar en tot moment a membres  de l’associació que orientaran, explicaran i atendran qualsevol dubte que puga sorgir.  La ruta finalitzarà per la porta lateral del bon pastor passant pel campanar i la cripta, seguint un camí marcat per cordons expositius. Cal senyalar que, aquests dos matins, seran els únics durant tot l’any en els quals es podrà visitar la cripta i gaudir de part del subsòl que existeix a Santa Maria. Aquesta ruta, que aquest any aplegarà a la seua setena edició, ha tingut una gran resposta i acceptació en els últimes edicions anteriors amb una mitja de 2.000 visitants per edició.

Per part de la Colla de campaners d'Ontinyent volem agrair a la Parròquia de l'Assumpció de Santa Maria que en tot moment ofereix la seua disposició per a que es puguen realitzar aquestes visites, i a la regidoria de turisme de l'EXCM Ajuntament d'Ontinyent per la seua col·laboració.

 

Video: Largometraje

 Noticia a la Premsa 

Levante. EMV

 

Més Informació: al 626 233 271 o al correu electronic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.">

 

Buscar

Notícies